søndag 4. januar 2015

Hverdag igjen

Da er det straks hverdag igjen, etter en juleferie som har gått altfor fort. Vi har vært i Spania denne jula også. Og selv om det har vært ferie, så har vi holdt hardt på rutinene. (Noen fordeler skal det da være med å ha barn med autisme. ;) )  Ungene har vært i seng til samme tid hver kveld, untatt julaften, men også da var de i seng til 21.00. Ulempen med dette er at vi også har vært oppe grytidlig hver morgen. Fordelen er at nå i kveld - når det er hverdag i morgen, så la de seg uten problemer og sov før 20.00, og i morgen tidlig kommer det ikke til å være noen problemer med å få de opp.

Så nå er det sendt mail til spes.peden til Storebror med informasjon om dødsfallet vi hadde i jula. Det er greit at de er informert, og at de er informert om hva vi har fortalt til Storebror, og hvordan han reagerer, slik at de ikke sier noen andre forklaringer enn oss. Og da kan de jobbe litt på skolen også, frem til fredag. Blant annet så må vi nok kjøre noen runder på at presten må få lov til å snakke i fred, selv om Storebror mener at det at man kommer til himmelen er bare tull. ;)
Avlastningsbagen er pakket, med klær, medisiner og stæsj. Storebror skal på boligen fra mandag til tirsdag. Og sammen med alt skiftetøy og uteklær som skal på skole og barnehage i morgen, så kommer jeg nok til å være mistenkelig likt et pakkesel.

Vi liker hverdager her i huset. Rutiner. At man hele tiden vet hva som skal skje, og at alt er på plass. Ting som blir tatt på sparket og ting som bare skjer, det er ikke Storebror så god på, så da blir det fort endel bråk.
Jeg synes også det er greit at det blir hverdag nå. At vi kommer igang med de normale dagene, treningen, og ikke minst at folk i hjelpeapperatet rundt oss er på jobb igjen, så vi kan få fortgang i utredninger, hjelpemidler og alle de ørten småtingene som hele tiden avhenger av at noen er på plass og at folk faktisk gjør jobben sin. Jeg regner med at denne første uka i januar blir brukt mye til å samle tråder, maile og følge opp endel ting som ble startet opp før jul, og sjekke opp at alle som skulle ha gjort noe, faktisk har gjort det. (Sannsynligvis er mye ikke gjort, og da er det greit å få mast litt).

Og sånn helt i januar starter jeg opp blogg. Hva denne bloggen skal bli tilslutt vet jeg egentlig ikke. Kjenner jeg meg selv rett så kommer det nok til å bli endel hummer og kanari. Mye hverdag, endel autisme, noe mat, noe håndarbeid, noe annet hobby, endel bilder, litt språk og litt bøker. Kos og kaos - med andre ord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar